Dreamteam MHCU MD1 kampioen! 30-11-2015

Meisjes D1 van MHCU is, net als in de voorcompetitie, winnaar geworden van de herfstcompetitie door alle wedstrijden winnend af te sluiten. Alle 10 de wedstrijden gewonnen met een doelsaldo van +74. Dat zijn klinkende rapportcijfers!

Coach Casper Mouissie zegt daarover: "In de voorcompetitie waren ze te laag ingedeeld (3e klasse) en wonnen ze de wedstrijden relatief eenvoudig. Ik dacht dat ze het na de herfstvakantie (1e klasse) zwaarder zouden krijgen maar uiteindelijk hebben ze ook die wedstrijden allemaal gewonnen.”

Maar wat is de verklaring voor dit succes? Casper Mouissie: "Dat is een goede vraag. De meisjes spelen dit seizoen pas voor het eerst in deze samenstelling en komen uit vijf verschillende teams. Maar ze vormen een echt team, willen allemaal heel graag en worden elke week beter. Daarom ben ik blij dat ze weer promoveren en in het voorjaar tegen sterkere tegenstanders zullen spelen want van die wedstrijden leren ze het meest. Op deze plaats overigens ook een bedankje aan de sponsor ControlSolutions International BV.”


 

Nieuwscategorie : Kampioenen

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook