Kampioensteam MD1 nu ook zaalkampioen! 16-2-2016

Na het winnen van de voorcompetitie en de herfstcompetitie heeft meisjes D1 ook de zaalcompetitie als winnaar afgesloten. Is dit team onverslaanbaar?

Coach Casper Mouissie: "Het team heeft het echt geweldig gedaan, maar verliest soms ook wedstrijden. In de zaalcompetitie hadden we één heel zware tegenstander (AMVJ MD2) waartegen de jongedames tweemaal tot het uiterste hebben moeten gaan. De teams vochten bloedstollende duels tegen elkaar uit en één wedstrijd tegen AMVJ MD2 hebben we verloren. Uiteindelijk zijn ze toch kampioen geworden met 1 punt voorsprong op AMVJ MD2 maar ook een veel beter doelsaldo.”


En nu? Genieten van het kampioenschap en voorbereiden op de voorjaarscompetitie?

Casper Mouissie: "De meisjes hebben voor het zaalkampioenschap allemaal een chocolade medaille ontvangen. Lang kunnen ze echter niet genieten van dit kampioenschap want a.s. zaterdag spelen we alweer vriendschappelijk op het veld tegen Terriërs MD2. Dit team van de Terriërs speelt subtop dus het wordt waarschijnlijk een loodzware wedstrijd. Maar om zichzelf te verbeteren, hebben ze dit soort goede tegenstanders nodig.”


Nieuwscategorie : Kampioenen

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook