Jongste-Jeugd, MD3,MD4 en MC3 AFGELAST !!!!!!!!!! 16-3-2018

De competitieleiding van de KNHB heeft op basis van de weersvoorspellingen voor het speelweekend van 17 en 18 maart 2018 het volgende besloten:

Zaterdag 17 maart 2018

Alle jongste jeugd wedstrijden zijn centraal afgelast. 

De wedstrijden van 3F, 6F, 6E en 8E teams zijn afgelast. Voor de ochtend worden temperaturen onder nul verwacht en door de wind kan de gevoelstemperatuur nog verder dalen. Aangezien het hier om onze jongste jeugdleden gaat en zij over het algemeen vroeg op de dag de wedstrijden spelen, is besloten deze wedstrijden niet door te laten gaan. Dit geldt voor alle districten.

Voor de competitiewedstrijden van de 11-tallen geldt geen centrale afgelasting. 

Voor deze wedstrijden geldt dat het aan de thuisvereniging is om de velden te keuren, tijdig te besluiten of op het complex kan worden gespeeld en de communicatie richting de tegenstander(s)s te verzorgen.

Wij adviseren clubs en spelers om voorzorgsmaatregelen te nemen, bv. voldoende (warme) kleding aan te trekken. Klik hier voor 7 tips voor sporten bij koud weer.

De thuiswedstrijden van de MD3 en MD4 zijn vanwege de (gevoels)temperatuur en mede de harde wind uit voorzorg AFGELAST !!!!!!!!!

De UIT-wedstrijd van de MC3 is ook AFGELAST !!!!!!!!  


Met vriendelijke groet,
Marco Berkel
Wedstrijdsecretaris MHC Uitgeest

Nieuwscategorie : Algemeen

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Facebook