Inhaalprogramma (afgelaste wedstrijden 17/18 maart) 19-3-2018

Hallo allemaal,

Zoals jullie al weten is het grootste gedeelte van het hockeyprogramma van zaterdag 17 en zondag 18 maart als gevolg van de winterse weersomstandigheden afgelast.

Gezien het feit dat er al veel inhaalwedstrijden op de eerste officiële inhaaldag (Paaszaterdag 31 maart) staan zullen wij (het district) de afgelaste wedstrijden niet op deze dag inplannen.

De jeugd-wedstrijden zullen worden verplaatst naar zaterdag 28 april.

De (jong)senioren- en veteranen-wedstrijden zullen worden verplaatst naar zondag 29 april.

Indien dit onoverkomelijke problemen oplevert kan in overleg met de tegenstander de wedstrijd altijd eerder worden gespeeld (bijv. Paaszaterdag zaterdag 31 maart (of gehele Paasweekend)).

Indien het niet mogelijk is om op deze dagen te spelen bieden wij de coulance om, in overleg met de tegenstander, de jeugdwedstrijden uiterlijk op vrijdag 18 mei en de senioren wedstrijden uiterlijk op zaterdag 12 mei gespeeld te hebben.

Binnen de JJ-commissie NH is besloten dat de afgelaste wedstrijden van afgelopen zaterdag niet worden verplaatst, maar dat inhalen uiteraard geen probleem is als verenigingen dit onderling besluiten en afstemmen.

Alle wedstrijden (zowel thuis als uit) worden dus op respectievelijk zaterdag 28 of zondag 29 april ingepland. Mocht onverhoopt deze datum niet mogelijk zijn, laat mij dit dan deze week, gaarne met een alternatieve datum, weten. Ik zal dan samen met de tegenstander proberen een geschikte datum te vinden. Dit geldt uiteraard ook voor de tegenstander.

Hopelijk jullie voldoende te hebben geïnformeerd,

Marco Berkel

wedstrijdsecretaris

     

Nieuwscategorie : Wedstrijdinformatie

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook