Alex van Leeuwen treedt af als voorzitter 2-6-2018

Beste MHCU-ers,


In november 2016 heb ik de voorzittershamer overgenomen van Jaap Bos. Sindsdien zijn er vele activiteiten geweest, zoals de aanbouw van het 2e veld, de nieuwe accommodatie beheerder, het 40-jarig lustrum, de herinrichting van de Technische Commissie (TC), de leuke EK clubtribune-actie, de voorbereidingen op de aankoop van het gebouw IJmond groen, de opbouw van een facilitaire commissie, de actieve ledenwerving, de AVG en de voorbereidingen op een nieuwe website.


Gisteren tijdens de ALV heb ik met tegenzin moeten melden dat ik niet langer de rol van voorzitter kan invullen, door de veranderingen in mijn dagelijks werk kan ik de taken als voorzitter niet langer combineren. Omdat ik niet wil dat de vereniging de dupe wordt van mijn tijdsgebrek, heb ik besloten af te treden. In de volgende ALV (medio oktober/november) zal een nieuwe voorzitter worden benoemd. 

Ik wil iedereen die mogelijk interesse heeft in deze vacante functie vragen contact op te nemen ([email protected]) of mij langs het veld aan te spreken langs het veld .


MHCU is én blijft 'mijn vereniging’, ik blijf dan ook betrokken bij de arbitrage-opleidingen en de begeleiding van nieuwe scheidsrechters.


Met vriendelijke groet,

Alex van Leeuwen

Voorzitter MHC Uitgeest

[email protected]

 

Nieuwscategorie : Algemeen

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Facebook