Even voorstellen: de praatpaal 21-10-2018

Sinds kort maak ik deel uit van het bestuur van MHCU. Als bestuurslid jeugd- en veldzaken heb ik er veel zin in en bovendien is er genoeg te doen. Voor wie het niet heeft meegekregen; ik ben Yvo Grote en mijn dochter speelt momenteel met ontzettend veel plezier in M8E2. 

MHCU is een hockeyvereniging in de groei, met alle mogelijkheden en beperkingen van dien. Eén van de dingen die mij is opgevallen, is hoe lastig soms de communicatie binnen zo'n club kan zijn. Ik wil daar enige structuur in aanbrengen, een bruggetje te zijn tussen veld en bestuurskamer zogezegd. Wat leeft er binnen de teams, waar is behoefte aan, wat doet het bestuur, welke verbeterpunten zijn er, welke informatie is er nodig? Daarnaast zal ik onze hoofdtrainer Sanne van Randeraat terzijde staan, zodat zij zich zoveel mogelijk op de technische ontwikkeling van de teams kan focussen.

Voor ouders en leden die iets op het hart hebben, ben ik de praatpaal. Spreek me bij de club even aan, of mail via [email protected]of [email protected] als je ergens mee zit. Ik heb niet de illusie iedereen tevreden te kunnen stellen, maar kan het in elk geval proberen. Een ambitie is ook om de betrokkenheid bij onze club te vergroten. Daarom gaan we een appgroep instellen van leden en ouders op wie de club af en toe een beroep kan doen. Hoe meer deelnemers, hoe eenvoudiger het voor iedereen is en hoe beter voor onze vereniging. Doe ook mee, we kunnen je hulp goed gebruiken.

Yvo Gote,
Bestuurslid jeugd- en veldzaken

 


 


Nieuwscategorie : Bestuur

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook