Belangrijk: zaalscheidrechters 22-11-2018

Het zaalseizoen staat voor de deur. De teams zijn geformeerd en de eerste zaaltrainingen zitten er al op. Wat nog ontbreekt, zijn voldoende scheidsrechters. Niet onbelangrijk, want zonder scheidsrechters geen wedstrijden!

Bij MHCU is het zo geregeld dat elk zaalteam zelf één of meerdere scheidsrechters levert. Bij een aantal teams is dat helaas nog niet het geval.

Daarom: meld je aan als scheidsrechter! Vooral ouders, doe het voor je kind. Het is echt nodig om de wedstrijden niet in het gedrang te laten komen. Elk team moet voor een wedstrijd immers één scheidsrechter leveren.

Ook voor zaalhockey is het nodig om je scheidsrechterskaart te halen. Ingewikkeld is dat niet, iedereen kan het. Je krijgt een e-learningpakket aangeboden dat je thuis kan doorlopen. Uiteraard zijn er genoeg mensen bij de vereniging die je kunnen helpen als je er even niet uitkomt. De club zorgt ervoor dat je het theoretische examen kan afleggen in ons eigen clubhuis.

Zelf ga ik er ook aan beginnen, wie doet er met me mee?

Praktisch is het ook als er per team meerdere scheidsrechters zijn zodat niet telkens dezelfde persoon aan de beurt is. Bespreek dit s.v.p. ook in de appgroep van je team.

Er zijn voor jou geen kosten aan verbonden. Meld je aan via [email protected] o.v.v. naam, geboortedatum en woonplaats. Meer informatie op deze website of vraag het aan de coach van je team.

Met sportieve groet,
Yvo Grote
Bestuurslid jeugd- en veldzaken


Nieuwscategorie : Arbitrage

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook