Enquête rookbeleid MHCU 11-1-2019

Beste leden, vrijwilligers en ouders,

Binnen MHCU staat de gezondheid en veiligheid van alle leden voorop bij het hockeyen. Een actuele discussie in dit verband is die over de ‘Rookvrije Generatie’, waarbij gestreefd wordt naar rookvrije sportaccommodaties. Het gaat om onze kinderen en de omgeving waarin ze hockeyen en opgroeien. Als bestuur staan we voor een gezonde en veilige omgeving voor alle leden, maar we realiseren ons ook dat er wellicht leden, vrijwilligers of ouders zijn die hier anders over denken. We hebben immers een vereniging die bestaat uit meerdere generaties. Ook de generatie die is opgegroeid met roken.

Als bestuur zijn we op zoek naar een gezonde, zelfregulerende oplossing waarbij jullie input zeer gewenst is. Daarom hebben alle leden vandaag een e-mailbericht ontvangen met een uitnodiging om hierover een korte vragenlijst in te vullen.

Heb je deze e-mail niet ontvangen? Doe dan het volgende:

1. Check je e-mailadres in de LISA HockeyApp. Onder ‘Profiel’ staan jouw gegevens. Hier kun je zelf je e-mailadres wijzigen zodat je een volgende e-mailing wel ontvangt.

2. Stuur voor deze vragenlijst een e-mail naar [email protected], je krijgt dan een e-mail terug met een link naar de vragenlijst.


Nieuwscategorie : Informatie

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook