Kom gezellig recreatief hockeyen op zondagochtend! 17-3-2019

Vroeger gehockeyd en heb je weer zin om dit weer op te pakken? Of ben je juist benieuwd naar wat jouw kind ervaart en wil je het zelf ook eens proberen? Dat kan door mee te trainen met de 70's United!

Op zondagochtend werken de 70's United gemotiveerd aan hun hockeyskills, waarbij het plezier voorop staat bij deze trainingsgroep. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk: mannen, vrouwen, oud, jong, met of zonder hockeyervaring. De huidige groep bestaat uit zowel hockeyers als niet-hockeyers.

De 70’s United is op zoek naar uitbreiding! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en vooral leuk om met elkaar te sporten en te hockeyen. Uiteraard wordt de training afgesloten met een goede kop koffie.

Hoe gaat het in zijn werk?
Onderstaande trainingsdata zijn vaste zondagochtenden waarop van 10:00 tot 11:00 uur wordt getraind bij MHCU. De eerste 4 proeftrainingen zijn gratis, daarna betaal je 50 Euro per seizoen aan contributie (hier vallen alle trainingen gedurende het seizoen onder).

De volgende data wordt er in ieder geval op zondagochtend getraind: 31 maart, 14 april, 19 mei, 2 juni en 23 juni.

Wat heb je nodig?

  • Sportkleding
  • Bitje
  • Kunstgrasschoenen met profiel
  • Hockeystick
  • Scheenbeschermers


Enthousiast geworden?
Zin gekregen om te hockeyen op zondagochtend? Meld je dan aan bij [email protected] voor de gratis proeflessen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met [email protected].


Nieuwscategorie : Training

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Gerelateerd nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook