Grote Clubactie gestart bij MHCU - wie verkoopt het meest? 24-9-2019

Beste ouders en jeugdleden,

Nu de hockeyballen weer rollen, is ook de Grote Clubactie weer begonnen! Onze jeugdleden kunnen vanaf 14 september loten verkopen om geld op te halen voor onze vereniging.

De Grote Clubactie is voor MHCU zeer belangrijk! De opbrengst is hard nodig om allerlei plannen en wensen voor de vereniging en de teams mogelijk te maken. Denk aan materialen zoals ballen en keeperuitrusting, aan trainingskosten en clubactiviteiten. 80 procent van het ingezamelde geld gaat rechtstreeks naar onze clubkas; een lot kost 3 euro dus MHCU ontvangt 2,40 euro per verkocht lot.

Het verkopen van loten kan ook nog leuk worden: de teams die de meeste loten verkopen krijgen een prijs in de vorm van een bowling-uitje voor het hele team. Ook voor de beste verkopers zijn er individuele prijzen te winnen. Dus doe je best! Voor je vereniging, voor je team en ook een beetje voor jezelf!

Voor alle C-, D- E- en F-teams liggen vanaf 5 september de lotenboekjes in het clubhuis klaar. De teammanagers zorgen er voor dat alle leden ruim vóór de start op 14 september de boekjes ontvangen hebben.

Tip: begin meteen met de verkoop, want ook andere clubs uit Uitgeest gaan loten verkopen en je wil toch niet de laatste zijn?

Lees hier meer over de Grote Clubactie


Nieuwscategorie : Evenement

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook