Winnaars Grote Club Actie 5-2-2020

De toppers van MHCU scoren ook buiten het veld!

MD3, M6E2, M6E1 en M6E1 zijn heuse topteams van MHCU. Niet omdat ze al hun wedstrijden altijd glansrijk winnen, maar vooral ook buiten het veld. De vier teams hebben voor de Grote Clubactie hun uiterste best gedaan en zijn daarvoor door MHCU in het zonnetje gezet.

De kampioenen van de Grote Clubactie zijn de meiden van D3, die maar liefst 167 loten wisten te verkopen (bijna twaalf per speler gemiddeld). Een topprestatie, maar kort gevolgd door de kanjers van M6E2 (11,5 gemiddeld), M6E1 (11 gemiddeld) en M8E1 (9,5 gemiddeld).

Voor deze prestaties zijn ze met een gezellig middagje bowlen bij Bobs beloond, met een versnapering erbij natuurlijk.

De topper onder de lotenverkopers van MHCU speelt bij M8E1. Jorja Mulder wist maar liefst in haar eentje 45 loten aan de man te brengen. Ook Senna Kwant (M6E2) scoorde met 36 verkochte lootjes geweldig, gevolgd door Fenna Bussman (M6E1) met 26 en de zusjes Sofie (MD3) en Daphne (M6E1) met 25 lootjes. Zij kregen een tegoedbon van Marcel Sport of een leuk hockeyboek als prijs.

De Grote Clubactie is voor MHCU zeer belangrijk om extra inkomsten te werven. De vereniging is trots op deze toppers en dankt verder iedereen die zich dit seizoen ervoor heeft ingezet.


De GCA-kampioenen MD3 met Sofie Nijman


M8E2 met Jorja Mulder en Daphne Nijman


M6E1 met Fenna Bussman


M6E2 met Senna Kwant
 


Nieuwscategorie : Informatie

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook