Update herstart trainingen 25-4-2020

Nu bekend is wat wel en niet mogelijk is voor sportverenigingen is MHCU druk bezig met het heropstarten van de trainingen. We staan te popelen, maar er gelden strikte protocollen en daaraan moeten we eerst voldoen voordat we weer het veld op kunnen. Onze hoofdtrainers en bestuur hadden zelf al een plan opgesteld en dat wordt nu getoetst aan de KNHB-protocollen die gisteravond bekend zijn gemaakt. Omdat de gemeente de regie voert, moet de club daar ook nog mee in gesprek. Vervolgens moeten al die zaken geregeld worden. 

De bedoeling is om voor de jongste jeugd en D-teams de training zo snel mogelijk te hervatten, al in de meivakantie. Maar dan moeten we het meteen zorgvuldig doen, daarom is nu nog geen exacte datum aan te geven. Maar houd je appgroep en mailbox in de gaten.

Ook willen we snel de oudere jeugd van A t/m C weer op het trainingsveld zien. Dat is complexer omdat voor hen wel de anderhalvemeter-regel geldt. Trainingen en veldbezetting moeten daaraan aangepast worden. Onze trainers zijn daarmee bezig, maar dat kost meer tijd. Ook daarover volgt nadere berichtgeving.

Voor onze 18-plussers is het extra zuur, de vereniging mag van de overheid onder geen beding activiteiten organiseren. Zodra er meer mogelijk is, gaan we daar absoluut mee aan de slag.Nieuwscategorie : Bestuur

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook