Bestuursmededeling: uitstel hockeycompetitie 15-10-2020

Beste leden, ouders en vrijwilligers,

Ondanks de verscherpte regels van de afgelopen maanden wordt helaas ook de hockeysport op dit moment wéér hard geraakt. Alle competitiewedstrijden zijn voor de komende vier weken opgeschort. De KNHB hoopt na 11 november deze weer te kunnen hervatten.

Het bestuur van MHCU heeft afgelopen week, na raadpleging van de leden, besloten om veldhockey tijdens de winterperiode aan te bieden. Het is nog onduidelijk of vanuit de KNHB de reguliere competitie afgemaakt gaat worden of dat er een midwinter-competitie georganiseerd gaat worden.

Als er geen midwinter-competitie komt, willen wij vanuit MHCU onderlinge wedstrijden gaan organiseren. Er zal in de winterperiode dus op het veld worden doorgetraind tenzij er strengere maatregelen vanuit de overheid worden opgelegd.

Voor deze trainingen zal een extra wintercontributie worden gevraagd. Deze bijdrage zal lager zijn dan die van de zaalcontributie. De hoogte hiervan is nog niet bekend, dit is afhankelijk van een aantal factoren. Zodra we meer weten, zal dit gecommuniceerd worden.

De komende periode blijft MHCU voor de jongste jeugd en junioren de trainingen continueren zoals aangegeven in het trainingsschema op de website en in de LISA-app.

Voor de senioren zijn helaas de regels zodanig verscherpt dat er momenteel geen trainingen mogelijk zijn. Zodra hier verandering in komt, zullen wij hierop anticiperen.

Namens het bestuur,
Ed van Zijtveld, voorzitter


Nieuwscategorie : Bestuur

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook