MHCU start met Funkey, meld je aan 15-10-2021

Wachten tot je zes bent om te kunnen gaan hockeyen? Dat is niet nodig. Bij MHCU kunnen jongetjes en meisjes ook al beginnen vanaf hun vierde jaar.

MHCU start na de herfstvakantie met een trainingsgroep voor de allerjongste jeugd. Spelenderwijs kennismaken met hockey, daar draait het om bij Funkey, met veel fun dus. Bij MHCU zien we vaak broertjes en zusjes langs de lijn die het liefst het veld op rennen om met de oudere kinderen mee te spelen. Dat plezier gunnen we ze natuurlijk graag, en dan in een groep met leeftijdsgenootjes.

Voor Funkey zijn speciale trainingsprogramma’s beschikbaar. Ze leren de beginselen van het hockey, maar daarnaast doen ze ook allerlei andere spellen en bewegingsvormen. De training wordt gegeven door trainers die gewend zijn aan het werken met jonge kinderen. De training is vrijdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur. Kinderen kunnen vier proeflessen volgen om te kijken of ze het leuk vinden. Vriendjes en vriendinnetjes die ook eens willen meetrainen zijn van harte welkom.
Voor vragen en aanmelden mail naar [email protected]. Meer informatie over de lidmaatschappen bij MHCU kun je hier lezen.

Op de website van de KNHB is meer informatie (video, voorleesboek) te vinden over Funkey.Nieuwscategorie : Informatie

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Facebook