UPDATE coronamaatregelen 5-11-2021

UPDATE n.a.v. de laatste coronamaatregelen (website KNHB):

Het kabinet ziet af van het verplichte coronatoegangsbewijs voor amateurbuitensporten. Veldhockey (zowel trainen als het spelen van wedstrijden) blijft door de recente aanpassing voor iedereen laagdrempelig toegankelijk maar er blijven andere regels van kracht. De overheid heeft besloten dat buitenterrassen en alle binnenlocaties op sportcomplexen alleen toegankelijk zijn na het vertonen van een geldig coronatoegangsbewijs (CTB). Deze maatregel geldt voor iedereen vanaf 18 jaar.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Onlangs hebben wij als club controle gehad op de handhaving van de coronamaatregelen. Wij voldoen aan de gestelde eisen zo lang het clubhuis niet wordt gebruikt als zitplaats en als bezoekers alleen binnenkomen om een bestelling te doen aan de bar en direct weer naar buiten gaan.

Met het oog op het slechtere weer de komende tijd heeft het bestuur besloten om het clubhuis weer volledig open te stellen. De consequentie hiervan is dat bezoekers hun corona app moeten laten checken bij de bar. Bestuur en vrijwilligers zullen hier toezicht op houden.

Blijf dus gezellig naar MHCU komen en zorg dat je je coronatoegangsbewijs kunt laten zien als je plaats wilt nemen in het clubhuis!

 

Nieuwscategorie : Bestuur

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Gerelateerd nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook