Nieuwe voorzitter gezocht! 31-10-2021

Ben jij de nieuwe voorzitter (m/v) van MHCU?

Na negen jaar de club gediend te hebben, waarvan drie jaar als voorzitter, loopt voor Ed van Zijtveld deze maand zijn termijn als bestuurslid af. Hij kan volgens het clubreglement niet meer herkozen worden.

MHCU zoekt dus een nieuwe voorzitter. Misschien ben jij dat wel, of weet je een geschikte persoon.

Wat kan onze vereniging van een voorzitter verwachten, en andersom de voorzitter van de vereniging?

De nieuwe voorzitter is een man of vrouw, het is ons beide even lief. Hij of zij heeft het verenigingshart op de juiste plaats zitten, ziet het belang van de jongste pupil tot het oudste seniorenlid en koestert de vrijwilligers. De voorzitter bewaakt het imago van MHCU van een gemoedelijke hockeyvereniging, waar de poort voor iedereen openstaat en waar iedereen zich sportief op zijn/haar eigen niveau kan ontwikkelen met prestatie, teamgeest en plezier.

De voorzitter m/v is in staat het bestuur aan te voeren en een goed gesprek te voeren met partijen buiten de club, zoals de gemeente, (sport)organisaties en collega-verenigingen.

De nieuwe voorzitter beseft de groeimogelijkheden van MHCU, en ook de uitdagingen zoals werving en binding die daarbij horen.

Herken je jezelf in dit profiel en wil je meer informatie? Spreek dan Ed van Zijtveld of een ander bestuurslid aan of mail naar [email protected] of [email protected].


Nieuwscategorie : Bestuur

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Gerelateerd nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook