Update nieuwe shirt MHCU 20-6-2022

Beste leden, ouders,

Onze club bestaat door en vanwege onze leden en onze sponsors! Daar zijn wij supertros op! Trots zijn wij dan ook dat we binnenkort weer een nieuw hockeyshirt kunnen presenteren met nieuwe enthousiaste sponsoren. Deze nieuwe shirtsponsors maken het mede mogelijk dat wij de laagste contributie van alle hockeyclubs in de regio kunnen blijven hanteren.

Komende 3 jaar weer in zee met Reece
Zoals gebruikelijk zal dit nieuwe shirt ook weer voor een periode van 3 jaar gedragen worden tijdens de wedstrijden van MHCU. Om deze reden is goed geluisterd naar suggesties, klachten en wensen van leden die wij hebben ontvangen. Op basis daarvan is een uitvraag gedaan bij verschillende producenten van hockeytenues. Reece is daarbij geselecteerd als partner voor ons nieuwe shirt voor de komende jaren. In samenspraak met de design afdeling van Reece is een nieuw ontwerp gemaakt.

Het ontwerp en de namen van de sponsors van het nieuwe shirt zullen wij binnenkort feestelijk onthullen. Wel kunnen we alvast prijsgeven dat de tenues conform de allernieuwste technieken en materialen geproduceerd gaan worden. Het nieuwe ontwerp heeft dezelfde basiskleur als het huidige shirt, voldoet aan de nieuwste eisen van draagcomfort en heeft ook een twist naar de historie van onze mooie club! Bewust is er voor gekozen dat de broekjes/rokjes en sokken niet zullen veranderen. Dit betekent dat leden bij aanvang van het nieuwe seizoen (start wedstrijden: september 2022) alleen een nieuw shirt hoeven aan te schaffen.

Levering door Hockeydirect.nl
Anders dan de voorgaande cyclus zal de distributie en levering per september 2022 van wedstrijd tenues overgaan naar hockeydirect.nl. Hockeydirect werkt middels een online platform. Op dit platform kunnen leden hun tenues (en uiteraard alle andere kleding en materialen) bestellen. De bestelde clubtenues zullen dan thuis bij de leden worden geleverd. De levering aan de leden alsmede het retour zenden van kleding in de MHCU clubshop op het platform zal kosteloos worden gedaan.

Compensatie onlangs aangeschafte shirts
De leden die vanaf 1 januari van dit jaar of later nog een shirt bij Marcel Sport hebben gekocht, hebben als het goed is een korting van 50% gehad. Dit omdat we (met name) nieuwe leden hierin tegemoet willen komen. Mocht dit niet het geval zijn geweest dan kun je je met bewijs van aankoop melden bij de penningmeester Bart van der Elst ([email protected]).

Passhirts binnenkort beschikbaar
Om er voor te zorgen dat alle leden tijdig een nieuw (passend qua maat) shirt kunnen bestellen zullen er binnenkort passhirts beschikbaar zijn in het clubhuis. Er zullen verschillende pasvormen komen voor dames/meisjes en heren/jongens. De maatvoering zal niet veel afwijken van de maatvoering van de huidige shirts. Mocht je twijfelen over de juiste maat, dan bestaat de mogelijkheid om een passhirt te passen. Dit zal hopelijk al tijdens laatste trainingen zijn, exacte data en tijden zullen nog worden gecommuniceerd.

Bestellen en uitlevering
De uitlevering van de nieuwe shirts zal vermoedelijk in september 2022 plaatsvinden. Mogelijk dat dit begin oktober wordt, uiteraard zullen wij jullie hier tijdig over berichten. Dit geldt tevens voor de online locatie waar de nieuwe shirts besteld kunnen worden.

Meer info
Wij hopen iedereen hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. Zodra er meer informatie bekend is over de nieuwe shirts (o.a. de presentatie, de sponsoren, de levering, etc.) dan zullen wij dat uiteraard zo snel mogelijk melden.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,
Willem Koelman
voorzitter MHCUNieuwscategorie : Bestuur

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Gerelateerd nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook