Sponsorpagina

Rabobank IJmond Hoofdsponsor

Rabobank IJmond

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank IJmond.

Bezo Tenue Sponsor

Bezo

Onder de noemer ‘Bezo’ vallen twee volwaardige bedrijven: Bezo Constructie en Bezo Montage & Onderhoud.
Bezo Constructie maakt metaal op maat, Bezo Montage & Onderhoud installeert en onderhoudt het. Daarmee verlengt u de levensduur.
Onze monteurs zijn experts op het gebied van bewerking, constructie, installatie, controle en reparatie in de metaalsector. Bezo, machtig in metaal.

Hans Weeren B.V. Tenue Sponsor

Hans Weeren B.V.

In de driehoek Alkmaar-Haarlem-IJmuiden leveren wij al 25 jaar schoonmaakdiensten aan zakelijke klanten.

We beperken ons tot kantoorachtige omgevingen en tot deze regio. Dat is onze kracht. Zo kunnen we onze kwaliteitsbelofte telkens waarmaken.

Door de jaren heen gegroeid naar een bedrijfsomvang van 200 medewerkers is Hans Weeren nog altijd een familiebedrijf en daar zijn wij trots op. Zo houden we de menselijke maat in stand: voor onze klanten en voor onze medewerkers. 

JG SPORTS Tenue Sponsor

JG SPORTS

JG Sports is in 2015 opgericht door Jort Gaartman. Nadat Jort in de loop der jaren bij verschillende bedrijven ervaring heeft opgedaan heeft hij in 2015 besloten om zijn eigen onderneming op te richten.

Jort is HT-3 gecertificeerd. Momenteel is JG Sports constant actief bij verschillende verenigingen.

Voor verschillende clinics en events is JG Sports actief bij verenigingen, clubs en bedrijven door het hele land.

Joveaal Tenue Sponsor

Joveaal

Uw adviseur, medebedenker en referentiekader op gebied van financieel, bedrijfskundig en risk werkgebied.
Van Jaarrekening tot procesverbetering of gewoon een steun in de rug. Naast Advies, juist ook daadkracht.


Marcel Sport- Sport2000 Tenue Sponsor

Marcel Sport- Sport2000

Een begrip? Ja, zo kun je Marcel Sport zonder twijfel noemen. Sporters in Heemskerk en omgeving kennen de winkel in het hart van het dorp allemaal. Niet vreemd, want Marcel Sport is er al net zo lang als veel sportclubs in Heemskerk. Of zelfs langer. Al veertig jaar staan de mensen van Marcel Sport klaar voor de sporters, klaar om de klanten te voorzien van het juiste materiaal en het juist advies. Dus ook de hockeyers en hockeysters van MHCU!

Reece Tenue Sponsor

Blub Media Bord Sponsor

Blub Media

De ervaring leert dat het genereren van media-aandacht niet op de eerste plaats komt bij ondernemers. Daarom zijn wij in 2016 BLUB media gestart. Wat begon als een media-adviesbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een full service reclamebureau. 

Computer Connections Bord Sponsor

Computer Connections

De computerspecialist in Uitgeest.
Prinses Beatrixlaan 1
1911HP Uitgeest

De Kapsters Bord Sponsor

De Kapsters

"Gun uzelf even tijd in de hectiek van het leven." Dat is de boodschap van De Kapsters M/V. Wij nemen de tijd voor u en zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt in onze salon.

DiVAULT Bord Sponsor

DiVAULT

DiVault is onderdeel van R5-projects BV. R5-projects is een onafhankelijk adviesorganisatie en is opgericht in 2006. R5-projects is specialist op het gebied van vraagstukken rond (technische) aspecten van de informatie architectuur waaronder het proces digitaal archiveren.

In 2012 is R5-projects gestart met DiVault als serviceorganisatie op het gebied van digitale duurzaamheid. Na een uitgebreide marktanalyse werd een E-depot in eigen beheer ontwikkeld.

Inmiddels bestaat DiVault uit een onafhankelijk team van zowel jonge als zeer ervaren enthousiaste medewerkers dat zich volledig en uitsluitend richt op het vraagstuk Digitale Duurzaamheid - E-depot en is hiermee uniek in de Nederlandse markt.

Germieco Bord Sponsor

Germieco

Germieco BV is een aannemings- en hoveniersbedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat met grond-, weg- en waterbouw te maken heeft. Germieco is een unieke en complete combinatie dat een alles in één pakket levert. Het bedrijf is in 1983 opgericht en is gevestigd in Wormerveer (Zaanstad).

Er werken circa 60 medewerkers bij Germieco die dagelijks op verschillende projecten aan het werk zijn. De projecten die Germieco uitvoert bevinden zich in diverse gemeenten in de buurt zoals de gemeenten Amsterdam, Zaanstad, Purmerend en Beverwijk. Maar ook in andere gemeenten treft u Germieco veelvuldig aan.

Golfdiscounter Bord Sponsor

Golfdiscounter

Golfdiscountstore.nl is opgericht in 2005 en heeft een ruime ervaring opgedaan in het veilig en vertrouwd online winkelen op internet. De hoofddoelstelling van Golfdiscountstore.nl is om een zeer breed assortiment golfartikelen van verschillende golf merken aan te bieden tegen scherpe prijzen. Daarmee kan Golfdiscountstore zowel de beginnende golfer als ook de gevorderde golfer van dienst zijn.

Janssen en Commenee Bord Sponsor

Janssen en Commenee

Ons kantoor is er voor ú. Gevestigd in Heemskerk maar ook met klanten in wijde omgeving. Wij nemen tijd voor u en staan u op professionele wijze bij. Gewoon omdat u de zaken goed geregeld wilt hebben: op de korte én op de lange termijn.

Kinderfysiotherapie Nelissen Bord Sponsor

Kinderfysiotherapie Nelissen

Binnen Kinderfysiotherapie Nelissen vinden wij het belangrijk dat u gehoord wordt en terecht kunt met de hulpvragen omtrent uw kind. Met elkaar gaan wij op zoek naar de juiste oplossing om uw kind te versterken in zijn bewegen en zelfvertrouwen.

Lautenbach Bord Sponsor

Lautenbach

Sinds 1 januari 1992 is notariskantoor Lautenbach gevestigd aan de Kerklaan 11 te Heemskerk. Sinds 1992 heeft het kantoor een grote groei doorgemaakt. Op ons kantoor zijn thans 28 personen werkzaam, waaronder 3 notarissen, 4 kandidaat-notarissen en 7 notaris-assistenten(notarisklerken). 

Noort Gassler & Co  Bord Sponsor

Noort Gassler & Co

Van Noort Gassler & Co is een accountants- en adviesorganisatie bestaande uit zes vestigingen, die zich voornamelijk heeft gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf ten aanzien van het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van de administratie en het geven van belastingadvies.

Spaanse Bord Sponsor

Spaanse Bord Sponsor

Spaansen Bord Sponsor

Spaansen

Spaansen Tuin en Bestrating is de specialist op alles wat met tuin en terras verharding te maken heeft. Bezoek voor tuininspiratie onze showtuinen.

Ton Scholten Bord Sponsor

Ton Scholten

Het vakkundige team van Ton Scholten staat al 45 jaar voor u klaar om de perfecte badkamer, vloer, keukenwand of welnessruimte op te leveren. Om het ontwerp voor u te visualiseren maken wij met een 3D-ontwerp. Wilt u liever zelf aan de slag met het plaatsen van de badkamer of het leggen van de tegels? Dit is geen probleem. Wij helpen u graag op weg met technische tekeningen.

Uitgeester Notariaat Bord Sponsor

Uitgeester Notariaat

Een jong, modern notariskantoor. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van registergoed, ondernemingsrecht, familierecht & estate planning. Het kantoor in Uitgeest is gelegen direct aan de snelweg A9, met ruime parkeergelegenheid voor de deur.

We helpen u graag op het gebied van familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht. Derhalve bent u bij ons in goede handen voor onder meer de overdracht van uw huis, het vestigen van hypotheken, uw testament, estate planning, voogdijbenoeming, samenlevingsovereenkomst, huwelijkse voorwaarden, partnerschaps voorwaarden, afwikkeling van een nalatenschap en dergelijke. 

Ook zijn wij gespecialiseerd in ondernemingsrecht, zodat u bij ons aan het goede adres bent voor de oprichting van uw B.V., statutenwijziging, overdracht van ondernemingen, aandelenoverdracht, uitgifte aandelen, certificering van aandelen, bedrijfsopvolging, vereniging en stichting, enzovoorts.

Zeilschool Uitgeestermeer Bord Sponsor

Zeilschool Uitgeestermeer

Zeilschool & Bootverhuur Het Uitgeestermeer is dé perfecte plek voor een plezierige dag op of aan het water! Wil je een personeelsuitje, huwelijksfeest, trouwerij, familiedag, verjaardagspartij of vrijgezellenfeest organiseren? Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Martin Twaalfhoveniers Dienstensponsor

Martin Twaalfhoveniers

Martin Twaalfhoveniers is in juni 2003 opgericht door Martin Twaalfhoven en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een aantal vakbekwaam hoveniers gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen in zowel de particuliere als zakelijke sector.

Het hoveniersbedrijf is gevestigd in Uitgeest, maar werkt van daar uit in een groot gedeelte van de regio Noord-Holland.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact is waar Martin Twaalfhoveniers voor staat. De insteek is: ‘We doen het goed of we doen het niet’.

SponsorKliks BV Banner Sponsor

SponsorKliks BV

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Het concept is heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van jouw vereniging bij alle bekende webwinkels waar je normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan jouw vereniging uitbetaald! Je betaalt niets extra!

Facebook