Aannamebeleid

Als vereniging draaien wij op de inzet van vele vrijwilligers. Zonder deze belangrijke groep mensen kunnen onze leden niet wekelijks genieten van wedstrijden, trainingen, toernooien of andere activiteiten.
Uitgangspunt is dat iedereen die MHCU een warm hart toedraagt vrijwilliger kan worden. Het is wenselijk dat vrijwilligers lid zijn van de vereniging, maar dit is geen voorwaarde. Om ervoor te zorgen dat we nu en in de toekomst blijven werken met vrijwilligers met integere bedoelingen, geldt er een korte procedure die doorlopen moet worden, voordat iemand vrijwilliger kan worden.

De procedure voor toekomstige vrijwilliger bestaat uiteen kennismakingsgesprek met minimaal twee bestuursleden. Tijdens dit gesprek wordt de vrijwilliger geattendeerd op de website van MHCU waarop o.a. de gedragsregels en informatie over de vertrouwenspersoon gepubliceerd zijn.
Daarnaast wordt er een VOG-verklaring aangevraagd voor iedereen die 18 jaar of ouder is en binnen de vereniging met kwetsbare groepen in aanmerking komt. Deze moet iedere drie jaar worden vernieuwd. In onderling overleg kunnen (indien van toepassing) referenties worden gevraagd bij verenigingen waar de vrijwilliger eerder actief is geweest.

Met vrijwilligers onder de 18 jaar worden onze gedrag- en omgangsregels uitvoerig besproken en refereren wij naar onze website.


Door duidelijk kenbaar te maken waar wij als vereniging voor staan hanteert MHCU een Preventie- en Integriteitsbeleid.

Bestuur Mixed Hockey Club Uitgeest

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook