Vacatures MHCU

Voor een vereniging als Mixed Hockey Club Uitgeest is de inzet van vrijwilligers van wezenlijk belang. Zonder voldoende vrijwilligers functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet. Er zijn veel manieren waarop jij MHCU kan helpen! Uiteraard als ‘vaste’ vrijwilliger, maar ook op projectbasis, waarbij je je niet voor een heel seizoen hoeft vast te leggen.
Hieronder een overzicht van de vacatures.

Algemeen bestuurslid
MHCU zoekt een algemeen bestuurslid die actief wil deelnemen aan het besturen van onze vereniging en mede invulling wil geven aan het gevormde beleid.
Klik hier voor het volledige profiel

Vrijwilligerscoördinator
We zoeken een enthousiaste vrijwilligerscoördinator die de juiste match kan maken tussen het vrijwilligersaanbod en de behoefte (vacatures) binnen de club.
Klik hier voor het volledige profiel

Arbitrage commissieleden:

  • Scheidsrechtercommissaris (uitbreiding)
  • Arbitrage Opleiding Coördinator

MHCU zoekt een extra Scheidsrechtercommissaris (SC) die medeverantwoordelijk is voor de wekelijkse planning van de scheidsrechters en die deze goed controleert en anticipeert op eventuele afmeldingen.
Daarnaast zoeken we een Arbitrage Opleiding Coördinator (AOC). De AOC is verantwoordelijk voor de (online) scheidsrechtersopleiding die alle jeugdspelers vanaf 15 jaar verplicht dienen te volgen. Tevens organiseert de AOC de opleidingen Clubscheidsrechter en Clubscheidsrechter Plus.
Klik hier voor de volledige profielen 

Evenementen Commissie: Event Planner / Coördinator
Ben je een echte regelneef die ervoor zorgt dat evenementen altijd een succes worden? Dan ben jij de Event Planner/ Coördinator voor MHCU die wij zoeken.
Klik hier voor het volledige profiel

Secretaris
MHCU zoekt een secretaris (m/v) die deel uitmaakt van het dagelijks bestuur, die zorg draagt voor een verantwoord beheer van de secretariële processen van de vereniging en die een bijdrage levert aan het implementeren van het beleid van MHCU.
Klik hier voor het volledige profiel

Communicatie en Media

  • Communicatiemedewerker
  • Evenementen / Sportfotograaf

MHCU zoekt een enthousiaste communicatiemedewerker die zorgdraagt voor alle interne communicatie (website, app, social media) en externe communicatie (lokale en regionale media).
Is fotograferen jouw hobby? Dan ben jij de verenigingsfotograaf die wij zoeken om MHCU op een positieve manier in beeld te brengen.
Klik hier voor de volledige profielen

MHCU Gastvrouw / Gastheer
Wij zoeken een gastvrouw / gastheer die (tijdens de trainingsuren) nieuwe leden wegwijs wil maken binnen onze vereniging.
Klik hier voor het volledige profiel


Naast bovenstaande vacatures is MHCU ook nog op zoek naar algemene ondersteuning binnen de club, zoals:

  • Barhoofden
  • Kas commissie - Reserve commissielid
  • Scheidsrechters (volwassen) om eventuele gaten binnen de scheidsrechters planning op te vangen
  • Coaches (enthousiaste ouders met hockey-ervaring en/of -inzicht)
  • Trainers die (op ad-hoc basis) de vereniging willen ondersteunen 


Interesse in één van de vacatures of wil je meer informatie?
Stuur een mail naar [email protected] of spreek één van de bestuursleden aan op de club.


 

Facebook