Keepersmaterialen

Aan het begin van ieder seizoen ontvang je als team een keepersuitrusting bestaande uit: legguards, helm, bodyprotector, handschoenen, keepersbroek, tock, tas en afhankelijk van de leeftijd elleboogbescherming, strafcornermaskers en zaalhoezen plus riemen. Bij de uitgifte proberen wij uiteraard zoveel mogelijk rekening te houden met de leeftijd en de maat van de set. Mocht een set te groot of te klein zijn, dan zorgt de club uiteraard voor een passende uitrusting.

De set die je krijgt, is en blijft eigendom van de club. Wij gaan er vanuit dat je zorgvuldig met de spullen omgaat en dat je geen spullen laat slingeren of kwijt raakt. Mocht er gedurende het seizoen iets stuk gaan aan de set, neem dan zo snel mogelijk contact op met de materiaalcommissaris om het gebrek te laten verhelpen.

Het streven is om voor ieder team een eigen locker te hebben. Op dit moment is dat helaas door ruimtegebrek nog onmogelijk maar naar verwachting komt daar op termijn verandering in.

Na afloop van het seizoen krijg je bericht om de keepersmaterialen weer in te leveren. Het is zeer belangrijk dat je dit ook echt doet want alleen op die manier ben je volgend seizoen ook weer verzekerd van een complete en goede set.


Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook