Sponsorpagina

Rabobank IJmond Hoofdsponsor

Rabobank IJmond

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank IJmond.

Control Solutions Tenue Sponsor

Control Solutions

ControlSolutions International B.V. is een franchisenemer van het internationale merk ControlSolutions en heeft daarmee de licentie op alle producten en diensten van deze internationale firma. In Nederland voeren wij met name de volgende activiteiten uit:
  • Ondersteuning van jaarrekeningcontroles (met name het IT-auditing deel)
  • third party reporting (Statements, ISAE 3402)
  • quality assurance bij (bijvoorbeeld) software implementatie
  • informatiebeveiliging
  • en interim management op deze gebieden

JG SPORTS Tenue Sponsor

JG SPORTS

JG Sports is in 2015 opgericht door Jort Gaartman. Nadat Jort in de loop der jaren bij verschillende bedrijven ervaring heeft opgedaan heeft hij in 2015 besloten om zijn eigen onderneming op te richten.

Jort is HT-3 gecertificeerd. Momenteel is JG Sports constant actief bij verschillende verenigingen.

Voor verschillende clinics en events is JG Sports actief bij verenigingen, clubs en bedrijven door het hele land.

Marcel Sport- Sport2000 Tenue Sponsor

Marcel Sport- Sport2000

Een begrip? Ja, zo kun je Marcel Sport zonder twijfel noemen. Sporters in Heemskerk en omgeving kennen de winkel in het hart van het dorp allemaal. Niet vreemd, want Marcel Sport is er al net zo lang als veel sportclubs in Heemskerk. Of zelfs langer. Al veertig jaar staan de mensen van Marcel Sport klaar voor de sporters, klaar om de klanten te voorzien van het juiste materiaal en het juist advies. Dus ook de hockeyers en hockeysters van MHCU!

MarginPar B.V. Tenue Sponsor

MarginPar B.V.

Marginpar BV is opgericht in 1988 als een van de eerste importagenten voor verse snijbloemen. Wij hoorden bij de pioniers die bloemen hebben geïntroduceerd op Afrikaanse bodem voor export naar Nederland. Met meer dan 25 jaar ervaring in de snijbloemenwereld, zijn we trots op onze positie als een van de belangrijkste aanvoerders van exclusieve zomerbloemen.

Marginpar BV werkt zeer nauw samen met een hechte en trouwe groep kwekers in Kenia, Ethiopië, Tanzania en Zimbabwe. Via allianties met bloemenveredelaars zijn wij in staat om onze producenten een uitgebreid pakket aan innovatieve soorten te bieden welke zij telen onder onze exclusieve licenties. Daarnaast kunnen wij veredelaars een zeer betrouwbare en diverse productiebasis bieden voor hun intellectuele eigendom, onder de strikte regie van Marginpar BV.

Blub Media Bord Sponsor

Blub Media

De ervaring leert dat het genereren van media-aandacht niet op de eerste plaats komt bij ondernemers. Daarom zijn wij in 2016 BLUB media gestart. Wat begon als een media-adviesbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een full service reclamebureau. 

DiVAULT Bord Sponsor

DiVAULT

DiVault is onderdeel van R5-projects BV. R5-projects is een onafhankelijk adviesorganisatie en is opgericht in 2006. R5-projects is specialist op het gebied van vraagstukken rond (technische) aspecten van de informatie architectuur waaronder het proces digitaal archiveren.

In 2012 is R5-projects gestart met DiVault als serviceorganisatie op het gebied van digitale duurzaamheid. Na een uitgebreide marktanalyse werd een E-depot in eigen beheer ontwikkeld.

Inmiddels bestaat DiVault uit een onafhankelijk team van zowel jonge als zeer ervaren enthousiaste medewerkers dat zich volledig en uitsluitend richt op het vraagstuk Digitale Duurzaamheid - E-depot en is hiermee uniek in de Nederlandse markt.

Hans Weeren B.V. Bord Sponsor

Hans Weeren B.V.

In de driehoek Alkmaar-Haarlem-IJmuiden leveren wij al 25 jaar schoonmaakdiensten aan zakelijke klanten.

We beperken ons tot kantoorachtige omgevingen en tot deze regio. Dat is onze kracht. Zo kunnen we onze kwaliteitsbelofte telkens waarmaken.

Door de jaren heen gegroeid naar een bedrijfsomvang van 200 medewerkers is Hans Weeren nog altijd een familiebedrijf en daar zijn wij trots op. Zo houden we de menselijke maat in stand: voor onze klanten en voor onze medewerkers. 

I-ee Bord Sponsor

I-ee

i-ee. is een eigentijds advocatenkantoor
Ons kantoor is gevestigd in Uitgeest en kenmerkt zich door laagdrempeligheid, een informele sfeer, korte lijnen en persoonlijke contacten. Wij hechten waarde aan een open en directe communicatie.

i-ee. is gespecialiseerd in intellectueel eigendomsrecht
Hierbij hebben met name het portretrecht, het auteursrecht en het merken- en modellenrecht onze grote interesse. Onze internationale cliëntenkring bestaat uit grote en kleine ondernemingen uit de (metaal)industrie, zakelijke dienstverlening, meubel- en kledingbranche, ICT en vooral ook de creatieve sector. Daaronder bevinden zich ontwerpers en fabrikanten, (sport)verenigingen en stichtingen, uitgevers en fotografen.

Janssen en Commenee Bord Sponsor

Janssen en Commenee

Ons kantoor is er voor ú. Gevestigd in Heemskerk maar ook met klanten in wijde omgeving. Wij nemen tijd voor u en staan u op professionele wijze bij. Gewoon omdat u de zaken goed geregeld wilt hebben: op de korte én op de lange termijn.

Lautenbach Bord Sponsor

Lautenbach

Sinds 1 januari 1992 is notariskantoor Lautenbach gevestigd aan de Kerklaan 11 te Heemskerk. Sinds 1992 heeft het kantoor een grote groei doorgemaakt. Op ons kantoor zijn thans 28 personen werkzaam, waaronder 3 notarissen, 4 kandidaat-notarissen en 7 notaris-assistenten(notarisklerken). 

Noort Gassler & Co  Bord Sponsor

Noort Gassler & Co

Van Noort Gassler & Co is een accountants- en adviesorganisatie bestaande uit zes vestigingen, die zich voornamelijk heeft gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf ten aanzien van het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van de administratie en het geven van belastingadvies.

Uitgeester Notariaat Bord Sponsor

Uitgeester Notariaat

Een jong, modern notariskantoor. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van registergoed, ondernemingsrecht, familierecht & estate planning. Het kantoor in Uitgeest is gelegen direct aan de snelweg A9, met ruime parkeergelegenheid voor de deur.

We helpen u graag op het gebied van familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht. Derhalve bent u bij ons in goede handen voor onder meer de overdracht van uw huis, het vestigen van hypotheken, uw testament, estate planning, voogdijbenoeming, samenlevingsovereenkomst, huwelijkse voorwaarden, partnerschaps voorwaarden, afwikkeling van een nalatenschap en dergelijke. 

Ook zijn wij gespecialiseerd in ondernemingsrecht, zodat u bij ons aan het goede adres bent voor de oprichting van uw B.V., statutenwijziging, overdracht van ondernemingen, aandelenoverdracht, uitgifte aandelen, certificering van aandelen, bedrijfsopvolging, vereniging en stichting, enzovoorts.

Martin Twaalfhoveniers Dienstensponsor

Martin Twaalfhoveniers

Martin Twaalfhoveniers is in juni 2003 opgericht door Martin Twaalfhoven en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een aantal vakbekwaam hoveniers gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen in zowel de particuliere als zakelijke sector.

Het hoveniersbedrijf is gevestigd in Uitgeest, maar werkt van daar uit in een groot gedeelte van de regio Noord-Holland.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact is waar Martin Twaalfhoveniers voor staat. De insteek is: ‘We doen het goed of we doen het niet’.

Zeilschool Uitgeestermeer Dienstensponsor

Zeilschool Uitgeestermeer

Zeilschool & Bootverhuur Het Uitgeestermeer is dé perfecte plek voor een plezierige dag op of aan het water! Wil je een personeelsuitje, huwelijksfeest, trouwerij, familiedag, verjaardagspartij of vrijgezellenfeest organiseren? Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. 

SponsorKliks BV Banner Sponsor

SponsorKliks BV

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Het concept is heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van jouw vereniging bij alle bekende webwinkels waar je normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan jouw vereniging uitbetaald! Je betaalt niets extra!

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook