Informatie bardiensten 21-2-2022

Beste ouders, verzorgers en leden,

Het laatste deel van de hockeycompetitie gaat begin maart ook weer van start. Zonder de hulp van vrijwilligers, kan de club niet draaien.

Omdat we heel veel nieuwe leden hebben en dus ook veel nieuwe ouders, en om ieders geheugen weer even op te frissen, hierbij het barbeleid van MHCU (zie bijlage). Hierin staat onder meer wat er van je wordt verwacht bij jouw bardienst, wie er bardiensten draaien en hoe je jezelf hiervoor kunt inplannen.

De diverse instructies behorende bij de horeca (kassahandleiding, hoe werkt de koffiemachine etc.) zijn allemaal ge├╝pdatet. Achter de bar staat een groene map waarin alle instructies en belangrijke telefoonnummers terug te vinden zijn. Je hoeft dit dus niet meer zelf te printen of te zoeken. We hopen dat het hiermee voor iedereen makkelijker en nog leuker wordt om de bardiensten te draaien.

Mochten er nog vragen, onduidelijkheden, tips of verbeterpunten zijn, dan horen wij dat natuurlijk heel graag! Met elkaar komen we tot de beste resultaten.

Als laatste willen we een oproep doen voor twee nieuwe barhoofden. Deze hebben we hard nodig! Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail dan naar [email protected]

Hartelijke groet,
Arjette Arkesteijn, Voorzitter horecacommissie                              
Leny de Zwart, Planner bardiensten


Nieuwscategorie : Informatie

Bijlage
 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook