Nieuw Digitaal Wedstrijd Formulier 4-1-2019

Beste coaches, managers, ouders en belangstellenden,

Ten eerste natuurlijk een fantastisch, gezond en sportief 2019 toegewenst!

Met ingang van heden is het Digitaal Wedstrijd Fomulier (DWF) vernieuwd en aangepast waarvan de vormgeving is veranderd. Inhoudelijk en procedureel zijn er geen veranderingen, behalve dat de coaches nu een eigen code ontvangen om het formulier in te vullen en af te ronden.

In deze mail vind je de belangrijkste zaken. Daarnaast is een nieuwsbericht gepubliceerd op www.knhb.nl dat toegang geeft tot de meest gestelde vragen en de handleidingen.

Handleiding
Omdat de vormgeving is veranderd, is er een nieuwe handleiding beschikbaar. Deze vind je op de website van de KNHB via de link www.knhb.nl/handleidingDWF

Drie codes
Met ingang van het nieuwe formulier maken we gebruik van drie codes per wedstrijd. Een code wordt gestuurd aan de teambegeleider van het thuisspelende team, eentje naar de teambegeleider van het uitspelende team en ook de scheidsrechters ontvangen een eigen code.

LET OP:

De codes voor het weekend van 5 en 6 januari worden vrijdag 4 januari eenmalig alleen naar de teambegeleiders verzonden. De teambegeleiders zien in het formulier de code van de scheidsrechters staan en kunnen de scheidsrechters informeren. Deze code is zichtbaar bovenin het DWF, achter het icoon van het scheidsrechtersfluitje. Hieronder zie je een afbeelding met een fictieve code:
https://www.knhb.nl/app/uploads/2019/01/icon_code.png
De code van de teambegeleider is dus niet gelijk aan die van de scheidsrechter!
De teambegeleidercodes van verenigingen die werken met een LISA-verenigingspakket zijn sinds vrijdagochtend overigens zichtbaar in de LISA-clubapp. 

Invallende scheidsrechters/laat aangewezen scheidsrechters
Vanaf het weekend van 12 januari worden de codes verzonden naar de scheidsrechters die op het moment van verzending bekend zijn (48 uur voor de wedstrijd). Om ervoor te zorgen dat een laat aangewezen scheidsrechter of een invaller ook gebruik kan maken van de scheidsrechterscode staat deze altijd vermeld op het wedstrijdformulier. De code is hierdoor ook altijd door de teambegeleider te zien en deze kan de scheidsrechter informeren. Daarnaast beschikken de wedstrijdsecretarissen ook over de codes (zie hieronder).
 

 

Toegang tot DWF
Het DWF vind je via deze url https://dwf.hockeyweerelt.nl. Daarnaast geven de websites van de verenigingen net als voorheen toegang tot het DWF. De app werkt nog steeds hetzelfde als voorheen.

Als er nog vragen zijn, horen we dat natuurlijk graag. We vragen U dit vooralsnog uitsluitend middels e-mail te doen, zodat we de meest voorkomende vragen kunnen bundelen en dit aan de site cq. dit bericht kunnen koppelen.

wedstrijdsecretaris zaal: [email protected]

wedstrijdsecretaris veld en algemeen: [email protected]

Met vriendelijke groet,
Linda en Marco


Nieuwscategorie : Informatie

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook