Nieuwe wedstrijdshirts MHCU 18-4-2019

Beste leden, ouders en verzorgers,

Aan het einde van dit seizoen verlopen de contracten met onze huidige shirtsponsors. De sponsorcommissie is momenteel druk bezig met het afsluiten van nieuwe contracten met een aantal bestaande sponsors, maar ook met een paar nieuwe.

Dit betekent dat vanaf komend seizoen (september 2019) alle teams in nieuwe MHCU-shirts met nieuwe sponsoren zullen gaan spelen. Deze nieuwe shirts zijn net zoals afgelopen periode weer exclusief te koop bij Sport 2000 Marcel Sport in Heemskerk. Zodra bekend is wanneer de nieuwe shirts beschikbaar zijn en wat ze kosten, zullen we dit communiceren.

Gezien de klachten over het huidige shirt heeft de sponsorcommissie samen met Marcel Sport gekeken naar een kwalitatief beter shirt dan het huidige. Voor het nieuwe seizoen dient er alleen een nieuw wedstrijdshirt aangeschaft te worden. Rokjes, broeken en sokken blijven hetzelfde, hier staan nl. geen sponsoruitingen op.

Voor de duidelijkheid willen we als bestuur aangeven dat de sponsoren die zich voor 3 jaar aan ons binden een flinke financiƫle bijdrage leveren aan onze club. Hierdoor kunnen wij als MHCU de contributie relatief laag houden, zeker in vergelijking met andere hockeyclubs in de regio. De sponsoren mogen dan ook verwachten dat iedereen in het komende seizoen het nieuwe shirt draagt tijdens de wedstrijden.

Namens het bestuur,
Ed van Zijtveld, voorzitter 

Nieuwscategorie : Bestuur

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook