Update rondom coronavirus 3-4-2020

Beste leden en ouders/verzorgers,

Het zal niemand zijn ontgaan dat het kabinet de maatregelen die nu gelden tegen de verspreiding van het coronavirus verlengd heeft tot en met dinsdag 28 april.

Vanzelfsprekend volgt MHCU deze richtlijnen, dit betekent dat er tot en met 28 april geen trainingen zijn. Ook alle overige activiteiten worden opgeschort en het clubterrein blijft gesloten. Omdat 28 april midden in de meivakantie valt, worden de trainingen uitgesteld tot 4 mei. Een week voor 28 april zal het kabinet de situatie bekijken en een beslissing nemen over de periode na 28 april.

In navolging van de kabinetsmaatregelen heeft de KNHB besloten alle competitiewedstrijden wederom uit te stellen. De KNHB kijkt naar mogelijkheden om de competitie op een later moment, wellicht op alternatieve manieren, alsnog af te ronden.
Meer informatie hierover is te lezen op de website van de KNHB.

Vanuit MHCU bekijken we ook de mogelijkheden om het seizoen op gepaste wijze af te sluiten, mocht de competitie niet meer doorgaan. We kijken of er dan nog een paar leuke hockeyactiviteiten georganiseerd kunnen worden, uiteraard afhankelijk van de situatie op dat moment.

We vinden het ontzettend jammer dat deze maatregelen genomen moeten worden. Maar op dit moment staat ieders gezondheid voorop! We moeten er gezamenlijk voor zorgen dat we de verspreiding van het coronavirus voorkomen en dat de mensen die zorg nodig hebben, die zorg ook kunnen ontvangen. Alleen met elkaar kunnen we de coronacrisis aan!

Voor vragen over het coronavirus en de genomen maatregelen binnen MHCU zijn wij als bestuur natuurlijk gewoon bereikbaar via [email protected].

Pas goed op jezelf en zorg voor elkaar.

Met sportieve groet,
Het bestuurNieuwscategorie : Bestuur

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Facebook