MHCU Veteranen zoekt spelers! 15-5-2020

Het veteranenteam van MHCU is dringend op zoek naar nieuwe spelers! Ben jij een (oud)hockeyer, ben je enthousiast geworden omdat je kinderen op hockey zitten of wil je sowieso kennismaken met dit te gekke balspel, kom dan in actie en sluit je aan bij ons gezellige veteranenteam.

MHCU Veteranen bestaat al ruim 40 jaar en is op dit moment het enige senioren mannenteam binnen MHCU. Het spelniveau varieert, toch komen wij de laatste jaren nog regelmatig goed voor de dag, het speelplezier staat echter voorop. De onderlinge sfeer is goed en we doen er alles aan om dat zo te houden.

De vergrijzing binnen het team is echter toegeslagen en wij zijn dan ook dringend op zoek naar nieuwe enthousiaste spelers om het veteranenteam ook de komende jaren te behouden voor MHCU. De leeftijdsgrens is 35 jaar, maar vanaf 30 jaar kan dispensatie aangevraagd worden.

Het is een te leuk spelletje en met de het nieuwe waterveld niet alleen nog leuker en sneller, maar ook minder blessuregevoelig geworden.

Heb je interesse of wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Hans Mannaert (aanvoerder) of Jaap Bos (manager, [email protected]). Je mag je natuurlijk ook direct inschrijven via [email protected].

MHCU Veteranen traint momenteel op vrijdagavond om 20:15 uur samen met de trimhockeyers. Kom gerust een keer meetrainen op vrijdagavond!

 

Nieuwscategorie : Informatie

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook