Informatie nieuwe hockeyseizoen 15-4-2021

Beste leden van MHCU en ouders,

Dit moeilijke 'coronaseizoen' kruipt naar het einde en we maken er met zijn allen nog het beste van. Het bestuur en de hoofdtrainers hebben de focus al enige tijd op het volgende seizoen gericht. Daar kijken we met groot optimisme naar uit. Bij de jeugd zien we een flinke aanwas van nieuwe leden. Maar we zijn minstens zo blij met de groei bij de senioren. Waar MHCU doorgaans met twee of drie seniorenteams in de competities uitkwam, ziet het ernaar uit dat het er misschien wel zes of zeven zullen worden. Hopelijk kunnen al die teams na de zomervakantie weer gewoon in competitieverband spelen.

Intussen zijn we met teams, trainers en coaches in gesprek over het nieuwe seizoen en er wordt door de hoofdtrainers ernstig gepuzzeld voor de nieuwe teamindelingen, maar daarover later meer. 

We hopen dat iedereen ondanks de moeilijke periode waar we inzitten het hockeyplezier niet heeft verloren. Het zal een flinke opsteker zijn als we de groeilijn van de vereniging kunnen doortrekken. Wie toch het lidmaatschap wil opzeggen, weet dan dat dit voor 1 mei moet gebeuren. Informatie hierover kun je hier lezen. Voor het indelen van de teams en het melden bij de KNHB is het van belang dat opzeggingen tijdig doorgegeven worden.

Sportieve groet,
Het bestuur van MHCU


Nieuwscategorie : Bestuur

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Facebook