Teamindelingen nieuwe seizoen 24-5-2021

De teamindelingen voor het nieuwe seizoen zijn bekend. Vandaag hebben alle leden en ouders per e-mail bericht ontvangen over de nieuwe indelingen.

De hoofdtrainers hebben in samenspraak met trainers en coaches de nieuwe teams samengesteld. Uitgangspunten zijn het streven naar gelijkwaardigheid qua technische vaardigheid, motivatie en hockeybeleving. Daarnaast waar mogelijk instandhouding van teams en herplaatsing van leden waar nodig/mogelijk. Bovendien heeft het bestuur de hoofdtrainers meegegeven om 'volle' teams met (ruim) voldoende spelers te maken en dispensatie te beperken. Voor veruit de meeste teams zijn ze daar goed in geslaagd. In enkele gevallen moesten keuzes worden gemaakt. Daar waar dat nodig was zijn meerdere scenario's bekeken en met het bestuur besproken. Het bestuur heeft erop toegezien dat de keuzes ook in het verenigingsbelang te verantwoorden zijn. Ook richtlijnen van de KNHB worden meegewogen. Een woord van dank aan de jongenscommissie die creatief heeft meegedacht met de indeling van jongens in teams, waaruit nu een groter aantal jongensteams is ontstaan bij MHCU. Erg mooi nieuws!

We zijn blij dat we vorig jaar van drie naar vier, en nu van vier naar zelfs zes seniorenteams gegroeid zijn. Met een groot jong herenteam en 3 jong damesteams is er ook op zondag meer te beleven op ons sportpark. En al even blij zijn we met meer jongste jeugdteams, die de afgelopen maanden sterk zijn gegroeid met nieuwe (proef)leden.  


Nieuwscategorie : Informatie

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Facebook