Nieuw: Regiohockey op zondag 3 april a.s. 16-3-2022

Heb jij ook weleens zin om weer met je stick achter een balletje aan te rennen? Echter kan jij ook geen commitment geven aan een team? Dan hebben we nu de oplossing voor je!

Op zondag 3 april2022 organiseren wij (Jisse Waasdorp en Ray van der Klis) onderlinge wedstrijden voor (oud) hockeyers en trimhockeyers afkomstig uit de regio. Het doel van dit evenement is om de verschillende clubs en hockeyers meer aan elkaar te koppelen en gezelligheid te creĆ«ren. Deze editie vindt plaats op Hockeyvereniging de Terriers in Heiloo en we hopen dit initiatief in de toekomst een aantal keer per jaar op diverse locaties te kunnen organiseren. Nog voor corona in seizoen 2020 heeft er al een succesvolle editie plaats gevonden bij MHC Castricum.

De wedstrijden zullen rond 16:15 uur starten en we spelen door tot 17.45 uur. Na afloop zorgen we voor een borrel en een hapje eten zodat je nog even gezellig kan blijven hangen. Iedereen die zin heeft (ook kinderen & vriendjes) kan mee blijven eten, zolang we het maar van te voren weten. In principe hanteren we voor de wedstrijden een leeftijdsgrens van 18+.

Plezier en gezelligheid staan voorop maar we zullen wel een indeling maken waarbij voor een ieder het juiste niveau wordt aangeboden. Bij de inschrijving vragen we je dan ook om aan te geven in welke categorie we je mogen indelen (1 beginner/beperkte ervaring - 2 enige ervaring - 3 veel ervaring). De teams zullen op de dag zelf bekend worden gemaakt, we spelen 7 tegen 7 of 11 tegen 11.

Kosten
De kosten bedragen 10 euro p.p. (hockeyen inclusief twee drankjes) en € 17,50 p.p. als je ook blijft eten. Kinderen mogen gratis mee-eten.

Aanmelden
Heb je zin gekregen en wil je dit absoluut niet missen? Ga dan nu naar de website: www.regiohockey.nl en geef je op!


Nieuwscategorie : Informatie

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook