Nieuwe shirts bestelbaar, nog niet leverbaar 18-8-2022

De nieuwe webshop van MHCU onder de vlag van HockeyDirect is geopend. Deze is te vinden op HockeyDirect onder deze link: https://www.hockeydirect.nl/verenigingen/mhc-uitgeest
In deze webshop kan alle wedstrijdkleding en trainingskleding van MHCU besteld worden.

Nieuwe shirts nog niet leverbaar
De nieuwe shirts van MHCU kunnen besteld worden in deze webshop. Helaas kan er nog niet direct geleverd worden. Als je een shirt bestelt, komt deze in backorder te staan en zal naar verwachting half september geleverd worden.
De eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen kunnen de teams nog spelen in het wedstrijdshirt van afgelopen seizoen.

Aandachtspunten bij online bestellen
Het aanschaffen van de wedstrijdkleding kan vanaf dit seizoen alleen online. Er is geen fysiek verkooppunt meer voor de MHCU-kleding. Houd rekening met het volgende:

  • Kleding (ook met MHCU-logo) kan gratis geretourneerd worden.
  • Kleding met bedrukking eigen naam of nummer kan NIET geretourneerd worden. Houd hier rekening mee als je twijfelt over de maat van het shirt.
  • Bestellingen worden thuisbezorgd, er is geen mogelijkheid om je bestelling op te halen bij een sportwinkel in de omgeving.
  • HockeyDirect heeft exclusiviteit voor het aanbrengen van MHCU-logo, namen en rugnummers op de kleding.
  • Er zijn geen passhirts meer beschikbaar in het clubhuis van MHCU.
  • In de nabije toekomst wordt de webshop van MHCU uitgebreid met accessoires.


Vragen?
Heb je vragen over het online bestellen bij HockeyDirect? Op hun website staat in principe alle informatie over het aanmaken van een account, bestellen, betalen, retourneren, garantie etc. Hier alvast een paar handige links:

Heb je specifieke vragen over het shirt of de kleding voor MHCU? Stuur dan een mail naar [email protected]Nieuwscategorie : Informatie

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook