Problemen op webshop HockeyDirect! 31-8-2022

Beste leden,

Velen van jullie zullen gemerkt hebben dat er problemen zijn met het bestellen van kleding bij onze webshop. Hieronder vinden jullie een mailing die Hockeydirect naar diverse partners heeft gestuurd, met de vraag deze met jullie te delen.

Met vriendelijke groet,
Willem Koelman


Beste hockeyliefhebbers,

 

Momenteel bevindt HockeyDirect zich midden in de drukste periode van het jaar, door met name de naderende competitie (in Nederland, waaronder ook Voetbal en Tennis) én de start van het indoorseizoen (voor onze andere sporten). De enorme hoeveelheid aanvragen en bestellingen die wij krijgen, zorgt voor een grote druk op medewerkers van zowel onze logistieke afdeling, onze drukkerij als ons kantoor. We kunnen hierdoor niet reageren en leveren binnen de termijn die je normaal gesproken van ons mag verwachten. Hierdoor kunnen wij helaas geen precieze leverdatum geven voor bestellingen en bedrukkingen.

 

Door de extreme piek van het seizoen, kunnen wij helaas niet aan alle verwachtingen voldoen. Veel klanten bellen en mailen vaker over dezelfde order waardoor we steeds grotere achterstanden opbouwen. Begrijpelijk, want klanten willen hun order ontvangen.

We zijn momenteel met een groot deel van het kantoorpersoneel in ons magazijn aan de slag om alle aanvragen te verwerken, zodat we binnen afzienbare tijd weer terug kunnen naar normale omstandigheden en de service te bieden die je van ons gewend bent. Hierom vragen wij om even geduld te hebben om de telefoon te pakken en de klantenservice te bereiken. Je bestelling is voor 99% zekerheid aangekomen, echter duurt de verwerking momenteel langer. Ieder telefoontje of mailtje kost momenteel een order om te versturen.

HockeyDirect biedt zijn welgemeende excuses aan en zet alles op alles om jullie zo snel mogelijk van jullie bestelling te laten genieten!

Met vriendelijke groeten,

Olaf Koning
Partnership Manager

Nieuwscategorie : Informatie

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook