Zondag 30 oktober bij MHCU 20-9-2022

Na eerdere edities bij MHC Castricum en HV de Terriers brengen we dit keer regiohockeyers samen bij MHCU. Op zondag 30 oktober van 16:00 tot 18:00 uur.

Heb jij ook weleens zin om weer met je stick achter een balletje aan te rennen? Dan hebben we nu de oplossing voor je!

Op zondag 30 oktober 2022 organiseren wij (Jisse Waasdorp en Ray van der Klis) onderlinge wedstrijden voor (oud) hockeyers en trimhockeyers afkomstig uit de regio. Het doel van dit evenement is om de verschillende clubs en hockeyers meer aan elkaar te koppelen en gezelligheid te creƫren. Deze editie vindt plaats bij hockeyvereniging MHCU in Uitgeest en we hopen dit initiatief in de toekomst een aantal keer per jaar op diverse locaties te kunnen organiseren.

De wedstrijden zullen rond 16:00 uur starten en we spelen door tot 17.45 uur. Na afloop zorgen we voor een borrel en een hapje eten zodat je nog even gezellig kan blijven hangen. Iedereen die zin heeft (ook kinderen & vriendjes) kan mee blijven eten, zolang we het maar van te voren weten.

Plezier en gezelligheid staan voorop maar we zullen wel een indeling maken waarbij voor een ieder het juiste niveau wordt aangeboden. Bij de inschrijving vragen we je dan ook om aan te geven in welke categorie we je mogen indelen (1 beginner of beperkte ervaring - 2 enige ervaring - 3 veel ervaring). De teams zullen op de dag zelf bekend worden gemaakt, we spelen in kleine teams tegen elkaar.

Kosten
De kosten bedragen 10 euro p.p. (hockeyen inclusief twee drankjes) en € 17,50 p.p. als je ook blijft eten. Kinderen mogen gratis mee-eten.

Aanmelden
Heb je zin gekregen en wil je dit absoluut niet missen, meld ja aan via onze website regiohockey.nl.


Nieuwscategorie : Evenement

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook