Lid worden (inschrijven)

Inschrijfformulier

Lid worden gaat via het inschrijfformulier op deze pagina!
Uw gegevens worden meteen opgenomen in onze administratie. Er wordt op basis van deze gegevens meteen een inschrijfformulier gemaakt.

U kunt kiezen om direct lid te worden of om eerst 4 vrijblijvende proeftrainingen te volgen

Mocht u gebruik willen maken van de 4 vrijblijvende (gratis) proeftrainingen kan u dit op het inschrijfformulier aangeven. Na de 4 proeftrainingen mag u aangeven of u/uw kind definitief lid wil worden van MHCU. Dat kan door een mailtje te sturen naar [email protected].

Er worden op het inschrijfformulier een aantal gegevens van u gevraagd die wij nodig hebben om de inschrijving van u/uw kind soepel te laten verlopen. Ook heeft dit te maken met de verzekering. Mocht er na 4 proeftrainingen worden besloten om geen definitief lid te worden van MHCU, worden deze gegevens uit de ledenadministratie verwijderd.

 1. Vul het formulier stap voor stap in.

 2. Na invoeren en akkoord gaan met de gegevens ontvangt u een (automatische) mail dat de inschrijving ontvangen is, hierbij zit een kopie van het door u ingevulde online formulier.

Als u direct definitief lid wil worden print u het document en ondertekent het, waarna u het scant en mailt naar [email protected] of het opstuurt naar het adres dat u vindt op het inschrijfformulier, ter bevestiging van de definitieve inschrijving.

 1. U ontvangt binnen 4 dagen een reactie vanuit het secretariaat en/of de technische commissie

 2. Daarna wordt (per mail) contact met je opgenomen over wanneer jij of jouw kind mee kan trainen. Betreft het een proeflidmaatschap dan kun je vanaf dat moment 4 proeftrainingen (vrijdag van 16.30 tot 17.30 uur) volgen.

 3. Na de proeftrainingen maak je de keuze:

  1. Ik wil doorgaan met hockey en word lid van MHCU!

Je dient dan het bevestigingsformulier dat je hebt ontvangen, in te vullen en ondertekent in te leveren.

  1. Ik wil geen lid worden van MHCU.

Laat ons dit dan weten via [email protected], al jouw gegevens verwijderen wij uit ons systeem, er zijn verder geen verplichtingen meer.

 1. Gefeliciteerd en welkom als MHCU-lid! Je ontvangt van ons een bevestiging en informatiemail met belangrijke informatie.

 2. Je krijgt ook per email een inlogcode toegestuurd.

 3. Je kunt nu doortrainen en de Technische Commissie gaat je indelen in een team. Dat kan soms even duren aangezien de meeste teams per drie maanden ingeschreven worden.


Klik hier voor de Algemene voorwaarden. Klik hier voor het Huishoudelijk reglement.


Inschrijven

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook