Inloggen LISATeam


Contact

Mixed Hockey Club Uitgeest
Adres
MHC Uitgeest
Niesvenstraat 16
1911 VA Uitgeest
(geen post)

Postadres :
Postbus 148
1910 AC Uitgeest

0251-314127

Hockey.nl

terug naar vorige scherm
6-11
Zaalhockey 2017-2018

De najaarscompetitie is net van start gegaan en we zijn ook al druk bezig met de voorbereidingen van het zaalhockeyseizoen. De planning van de trainingen wordt momenteel gemaakt. In het weekend van 2 december beginnen trainingen en oefenwedstrijden (wederom in de Zien en de Lelie).

De zaalhockeycompetitie start in het weekend van 9 december en duurt t/m het weekend van 18 februari. De competitie voor de E-jeugd start vanaf 7 januari. De poule indelingen zijn bekend gemaakt door de KNHB en volgen op de site zodra de wedstrijdindeling (en zaalindeling) gereed is. Naar verwachting wordt het schema pas bekend net voordat de wedstrijden in december starten (i.v.m. tekort aan mensen bij het district dat de indelingen maakt). De A en B-categorie speelt op zaterdag en de D en E-categorie op zondag. De C-categorie wordt over beide dagen verspreid. De senioren spelen op zondag. Ieder team speelt ongeveer 6 weekenden en per keer worden er 2 wedstrijden gespeeld. Zondag 24 december is een officiële competitiedag die alleen zal worden gebruikt indien dat nodig is. In dat geval worden de wedstrijden zodanig gepland dat zij uiterlijk om 14.30 uur zullen zijn afgelopen.

Mocht je meer willen weten over zaalhockey, kijk dan ook eens onder het kopje informatie op deze site, waar algemene informatie te vinden is over zaalhockey bij MHCU. Vergeet niet dat wij een scheidsrechter moeten leveren voor iedere zaalwedstrijd; het team dient dit zelf te regelen. De regels voor het zaalhockey zijn onveranderd ten opzichte van vorig seizoen. Mocht je behoefte hebben aan opfrissing van je spelregelkennis in de zaal, dan worden eind november/begin december bij diverse clubs in de regio informatieavonden gehouden, houd de site dus in de gaten.


---------------------------------

Statistieken

zondag 15 juli 2018
Aantal leden (info) 375
Nu online 24
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 89,3%

Mededelingen

Clubcompetitie


BAS

(% bezetting bar)

Wedstrijden quicklinks

Recente verslagen

Nog geen verslagen.