MHCU 35+ zoekt spelers! 31-8-2020

Het 35+ team van MHCU is dringend op zoek naar nieuwe spelers! Ben jij een (oud)hockeyer, ben je enthousiast geworden omdat je kinderen op hockey zitten of wil je sowieso kennismaken met dit te gekke balspel, kom dan in actie en sluit je aan bij ons gezellige 35+ team.

MHCU 35+ bestaat al ruim 40 jaar en is op dit moment het enige senioren mannenteam binnen MHCU. Het spelniveau varieert, toch komen wij de laatste jaren nog regelmatig goed voor de dag, het speelplezier staat echter voorop. De onderlinge sfeer is goed en we doen er alles aan om dat zo te houden.

De vergrijzing binnen het team is echter toegeslagen en wij zijn dan ook dringend op zoek naar nieuwe enthousiaste spelers om het 35+ team ook de komende jaren te behouden voor MHCU. De leeftijdsgrens is niet hard, vanaf 30 jaar kan dispensatie aangevraagd worden.

Heb je interesse of wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Hans Mannaert (aanvoerder) of Jaap Bos (manager, [email protected]). Je mag je natuurlijk ook direct inschrijven via [email protected].

MHCU 35+ traint momenteel op vrijdagavond om 20:15 uur samen met de trimhockeyers. Kom gerust een keer meetrainen op vrijdagavond!

 

Nieuwscategorie : Informatie

 
 

Alle nieuwsberichten

Zoeken in nieuws

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

Facebook