Inloggen LISATeam


Contact

Mixed Hockey Club Uitgeest
Adres
MHC Uitgeest
Niesvenstraat 16
1911 VA Uitgeest
(geen post)

Postadres :
Postbus 148
1910 AC Uitgeest

0251-314127

Hockey.nl


terug naar vorige pagina


Meisjes B2- BHC Overbos MB4 : 1 - 6 
 

Ai ai ai.....na de zeer geslaagde oefenmatch tegen de MB3 reisde ik met alle vertrouwen af naar Beverwijk samen met het team. In de veronderstelling Overbos ook wel even opzij te schuiven begonnen we de wedstijd met groot vertrouwen maar helaas..... Na ik denk een goede 5 seconden wist Overbos vrij gemakkelijk te scoren doordat MHCU wel heel nonchalant en knullig verdedigde. Deze wel heel vroege achterstand kwamen we ook eigenlijk niet meer te boven. Uitgeest speelde veel te laconiek en slordig waardoor Overbos keer op keer wist te profiteren. Pas tegen het einde van de wedstrijd kwamen we echt lekker in ons spel maar helaas.... er stond al een hatelijke 6-1 op het scoreboard en deze achterstand was helaas niet meer goed te maken door ons.

 

Een eerste nederlaag tsja...Frank de Boer wordt ervoor ontslagen maar hopelijk mag ik nog even aanblijven. We hebben tenslotte nog een lange weg te gaan. Laten we er in elk geval voor gaan zorgen dat we even wat meer PIT gaan tonen en even wat steviger de duels ingaan. Kortom in de wedstrijd tegen Xenios moet er even wat meer inzet getoond gaan worden! We kunnen echt veel beter! Laten we ervoor gaan zorgen dat we ons weten te handhaven in deze voorcompetitie. 

 

Dit weekend spelen we helaas zonder de geblesseerde Dani en Emma die afwezig is! Luna Regeling valt in voor Emma/Dani waardoor we weer een extra wissel hebben!

 

Dames succes dit weekend en denk eraan....Dit weekend wil ik VUUR zien! Knallen dus!

 

Groeten

Jeroen