Inloggen LISATeam


Contact

Mixed Hockey Club Uitgeest
Adres
MHC Uitgeest
Niesvenstraat 16
1911 VA Uitgeest
(geen post)

Postadres :
Postbus 148
1910 AC Uitgeest

0251-314127

Hockey.nl


terug naar vorige pagina


Meisjes B2- H.C. Haarlem MB5 : 2 - 4 
 

Afgelopen zaterdag mochten we dan na een paar weken eindelijk weer es aantreden op het hockeyveld. Zaterdag was Haarlem onze tegenstander en tegelijkertijd was in de vakantie de blessureteller opgelopen naar 3! Iza, Meike en natuurlijk al langere tijd Dani! Aaaaikkks! Qua personele bezettingen zit het dus verre van mee en moesten we wederom gebruik maken van Ramona en Luna uit de MB3.

 

De wedstrijd startte uitstekend voor Uitgeest. Al na een paar minuten lag de bal in het netje 1-0 BAM! Haarlem liet dit niet helemaal op zich zitten en scoorde vrij rap erna alweer de gelijkmaker en daarna de 1-2 zelfs. Kort na rust herpakte Uitgeest zich en maakten we de 2-2 en laat ik dit moment even stilzetten....dit moment in de wedstrijd dacht ik... nu gaan we 'm binnenslepen en wordt het 3-2 of 4-2. We speelden op dit moment zoooo goed en Haarlem was rijp voor de sloop. Het pakte anders uit. Door 2 fouten van Uitgeest werd het uiteindelijk 2-4 in het voordeel van Haarlem. Zeker de 2-3 had niet gehoeven en ook eigenlijk de 2-4 niet. Onoplettendheid van Uitgeest. Wel zeg ik dat een 2-2 uitslag ook niet had misstaan, maar goed daar koop je vrij weinig voor.

 

Zaterdag spelen we tegen de koploper IJburg! Hier kunnen we pas echt goed aan de bak. Laten we de 'full press' nu gewoon echt tot in de perfectie gaan uitvoeren en met een tomeloze inzet en energie + wat geluk moeten we daar wel een kans gaan maken! Ik reken vol op jullie dames! De wil om te winnen is er echt wel en ook zie ik gelukkig dat jullie echt balen bij verlies van de wedstrijd! Houden zo! Blijf werken voor elkaar en dan gaan we er heus wel komen...

 

Overigens zijn onze 'hockeytoppers op huurbasis' Luna en Ramona weer present bij de MB2

 

Tot zaterdag! Showtime!!! en blijf heel.....

Groeten
Jeroen