Inloggen LISATeam


Contact

Mixed Hockey Club Uitgeest
Adres
MHC Uitgeest
Niesvenstraat 16
1911 VA Uitgeest
(geen post)

Postadres :
Postbus 148
1910 AC Uitgeest

0251-314127

Hockey.nl


terug naar vorige pagina


Meisjes B2- AHC IJburg MB6 : 0 - 3 
 

Op een een of andere manier weet ik het mezelf altijd knap lastig te maken wanneer ik weer moet parkeren bij IJburg en zo ook nu weer afgelopen zaterdag. Laten we het erop houden dat ik nog net de lichtmasten van IJburg in de verte kon zien...anyway de wedstrijd!

 

Gemotiveerd en wel gingen we aan de slag bij IJburg. Het bleeft dan ook nog vrij lang 0-0 maar helaas maakte IJburg voor de rust nog de 1-0. Eigenlijk was dit wel een beetje terecht. IJburg speelde gewoon een tandje beter maar dat neemt niet weg dat ik tevreden was over het vertoonde veldspel. Netjes dames! IJburg ging ook na de rust op advies van hun coach, die maar 'IJburg ga Keihard Duhr!!' bleef roepen goed door... (met een mooi 'Mokums Grachtengordel accent') en...IJburg ging nog verder 'duhr' ook de 3-0  werd nog gemaakt. Geflatteerd ietwat, maar goed IJburg verdiende de winst.

 

De situatie is nu weliswaar dat we 2x hebben verloren maar wel van de nummer 1&2! Wat in kan houden dat we vanaf nu alleen nog maar tegen zwakkeren spelen? Ik weet het niet, wat ik wel weet is dat dit team best goed met elkaar kan spelen en dat het ook zeker niet aan de kwaliteit van de speelsters ligt. Komend weekend spelen we weer tegen IJburg en dan gaan wij eens 'Keihard duhr!' en drukken wij een punt! Dames vanaf volgende week slaat alles om, vanaf zaterdag is het MHCU tijd!

 

Overigens spelen Iza en Meike wederom niet mee. Hopelijk zijn ze volgende week weer van de partij. Ik hoop het van harte. Komend weekend zal ik ook de dames op de hoogte brengen van de situatie rondom Dani Krijt.

 

Tot zaterdag!!!

Groeten

Jeroen