Inloggen LISATeam


Contact

Mixed Hockey Club Uitgeest
Adres
MHC Uitgeest
Niesvenstraat 16
1911 VA Uitgeest
(geen post)

Postadres :
Postbus 148
1910 AC Uitgeest

0251-314127

Hockey.nl


terug naar vorige pagina


Meisjes B2- Alkmaarsche M.H.C. MB8 : 2 - 5 
 

Goed ik ben nog wat aan het uitzieken dus alle tijd om dit verslag nog even op te tekenen.... Uitgeest tegen Alkmaar het was me het wedstrijdje weer wel. Wel een wedstrijd met prima kansen- en mogelijkheden en ook een wedstrijd waarin we hebben laten zien dat we wel degelijk kunnen scoren en gevaarlijk kunnen zijn.

 

De dames begonnen erg goed aan de wedstrijd, geconcentreerd ook 2-2 stond het bij rust. Een voor wat mij betreft prima stand en ook een stand waar ik eventueel wel mee zou kunnen leven als einduitslag. Goede druk werd er gegeven door de dames waardoor Alkmaar niet of nauwelijks bij de goal kon komen. Ook kwam de bal herhaaldelijk bij de goal van de tegenstander maar wisten we helaas niet door te drukken. Ik denk dat Lisa wel 3x rakelings net langs de paal heeft geschoten. Ook Femke schoot nog een keer op de paal. Kortom vette pech! 2-2 werd het dus en zeker gezien het laatste kwartier in de eerste helft mocht Alkmaar met deze stand hun handjes dichtknijpen.

 

De tweede helft was het omgekeerde van de eerste helft en was helaas van onze kant te slap! Ik weet niet wat er in dat fruit zat maar ok....langs de lijn werd al geopperd of we niet gewoon aan de koek- en snoep moeten in de rust om maar snelle suikers tot ons te krijgen. Om nog even in de 'koek- en snoepsferen' te blijven....de Koek was voor wat betreft Uitgeest goed op en zo kon het zijn dat Alkmaar 2-5 won, echt narigheid! De kansen waren aan ons maar ok we weten het elke keer niet af te maken. Samen moet het ons toch echt gaan lukken dames!! nog een wedstrijd in deze herfstcompetitie tegen Overbos (enerlaatste) voor we weer de zaal ingaan. Laten we afspreken dat we in elk geval in de zaal gaan 'spiken'

 

En zoals John Bon Jovi zo mooi verwoordde..'Keep the faith' en dat is uiteraard wat ik nog altijd heb in jullie allemaal. Go for it!

 

Jeroen