Inloggen LISATeam


Contact

Mixed Hockey Club Uitgeest
Adres
MHC Uitgeest
Niesvenstraat 16
1911 VA Uitgeest
(geen post)

Postadres :
Postbus 148
1910 AC Uitgeest

0251-314127

Hockey.nl

Nieuwsbericht
ALGEMEEN

15-11-2017
Stem op JD1 voor Uitgeester sporters van het jaar!

Ons jongensteam D1 is genomineerd voor de Uitgeester sporters van het jaar. De Technische Commissie heeft JD1 genomineerd met de volgende motivatie:

"MHCU heeft per leeftijdscategorie meerdere meisjesteams, maar bij de jongens kunnen wij als relatief kleine club net aan één team op de been brengen. Dit geldt met name voor Jongens D1, dit team is noodgedwongen samengesteld uit 1e en 2ejaars D-junioren van verschillende niveaus. JD1 blinkt echter uit in saamhorigheid, inzet en spelplezier. In de competitie spelen ze tegen D-teams van grotere verenigingen uit de omgeving waar een ruime keuze uit meerdere (en vaak ook betere) spelers gemaakt kan worden. Toch staan de jongens van JD1 hun mannetje en doen ze dit seizoen niet onder voor hun tegenstanders en winnen regelmatig van grotere clubs, zoals onlangs van Overbos JD1!”


Breng hier (voor 4 december) je stem uit op onze JD1:
http://osuradio.nl/de-uitgeester-sporters-van-het-jaar-kent-u-deze/

 
20-10-2017
Drie nieuwe leden van verdienste benoemd

Tijdens de ALV van 19 oktober 2017 zijn drie personen benoemd tot ‘lid van verdienste’ voor hun jarenlange inzet voor onze hockeyclub: Hans Mannaert, Sanne van Randeraat en Jort Gaartman.


Ha
ns en Sanne werden door voorzitter Alex van Leeuwen in het zonnetje gezet en bedankt voor hun geweldige inzet. Jort Gaartman was door verplichtingen in het buitenland niet aanwezig. Hij zal op een later moment ‘gehuldigd’ worden.


Ook ontving Tom van Essen bloemen en een fles MHCU Lustrumbier voor zijn inzet als wedstrijdsecretaris. Tom heeft deze rol 8 jaar lang vervuld voor MHCU en heeft het stokje inmiddels overgedragen aan Marco Berkel.