Inloggen LISATeam


Contact

Mixed Hockey Club Uitgeest
Adres
MHC Uitgeest
Niesvenstraat 16
1911 VA Uitgeest
(geen post)

Postadres :
Postbus 148
1910 AC Uitgeest

0251-314127

Hockey.nl

Nieuwsbericht
INFORMATIE

22-9-2018
Nieuwsbrief September 2018

Beste leden, ouders en vrijwilligers,

Hierbij de nieuwsbrief September 2018 van MHCU. 


Met vriendelijke groet,
Ed van Zijtveld, voorzitter a.i.
Hessel Sutterland, communicatie

 


Bijlage: NB MHCU September 2018.pdf15-9-2018
EHBO-avond op 27 september gaat definitief door

Voor alle trainers, coaches en ouders wordt er op donderdagavond 27 september een EHBO-instructie gegeven in het clubhuis. Een ongeval zit in een klein hoekje, hoe moet je handelen bij calamiteiten en blessures op en rond het hockeyveld? Het wordt op deze interactieve bijeenkomst verteld. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond. 

Wil je aanwezig zijn stuur dan een mail naar [email protected].

De inloop is vanaf 18.30 uur (de koffie staat klaar), de instructie start om 19.00 uur.


Voorzieningen bij MHCU

Tijdens trainingen en wedstrijden kun je blessures oplopen of gewond raken. Achter de bar is een EHBO-koffer beschikbaar. Hierin vind je de meest gebruikte eerste hulpmiddelen. Bij de EHBO-koffer zit ook een omschrijving welke blessures er kunnen voorkomen en hoe dan te handelen.

Op competitiedagen of tijdens de trainingen is er iemand in het clubhuis aanwezig om eerste hulp te bieden of door te verwijzen naar huisartsenpost of ziekenhuis.

In het clubhuis is achter de bar ook een AED (defibrillator) aanwezig. Ook hiervoor is iemand aanwezig die de AED kan gebruiken. En anders geeft de defibrillator zelf aan wat je precies moet doen.

Voor hoofdletsel kun je een app downloaden waarop een duidelijke signalering omschreven staat en wat je moet doen bij vermoedens van een hersenschudding. Download hiervoor de ‘Hoofdletsel-app’.

Om blessures te voorkomen kun je ook een kijkje nemen op de website van de KNHB onder het kopje ‘Medisch’. Hier staat informatie over blessurepreventie, tips over medische zaken e.d.

Met vriendelijke groet,
Inge Jonk
Coördinator EHBSO MHCU
[email protected]