Inloggen LISATeam


Contact

Mixed Hockey Club Uitgeest
Adres
MHC Uitgeest
Niesvenstraat 16
1911 VA Uitgeest
(geen post)

Postadres :
Postbus 148
1910 AC Uitgeest

0251-314127

Hockey.nl

Nieuwsbericht
INFORMATIE

14-11-2017
Nieuwsbrief November 2017

Beste leden, ereleden, spelers, trainers, coaches en vrijwilligers,

Hierbij de nieuwsbrief van MHCU met onder meer het voorwoord van de penningmeester, (opnieuw) aandacht voor de openstaande vacatures, een kennismaking met Anne Jansen, LISA-tip, nieuwe sponsor en een oproep voor ideeën voor onze events.
 

https://mhcu.nl/files/documenten/20171114_NB%20MHCU%20November%202017.pdf


Veel leesplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,
Ronald van Dijck, penningmeester
Hessel Sutterland, communicatieBijlage: NB MHCU November 2017.pdf11-11-2017
Uitgeester Notariaat sponsort MHCU

Notariskantoor Uitgeester Notariaat is sinds kort sponsor van MHCU. Naast de reguliere sponsoring via een reclamebord langs het nieuwe hockeyveld, heeft Uitgeester Notariaat ook MD1 in splinternieuwe witte reserveshirts gestoken! Vorige week hebben de meiden vol trots al hun eerste uitwedstrijd in het nieuwe tenue gespeeld.

Saskia Leegstra van Uitgeester Notariaat over de sponsoring: "Als oud-speelster van MHCU lever ik graag een bijdrage aan deze leuke hockeyclub. Door de sponsoring van MHCU in het algemeen en het meisjesteam D1 in het bijzonder willen we tevens onze naamsbekendheid als enig notariskantoor in Uitgeest vergroten."

 

6-11-2017
Zaalhockey 2017-2018

De najaarscompetitie is net van start gegaan en we zijn ook al druk bezig met de voorbereidingen van het zaalhockeyseizoen. De planning van de trainingen wordt momenteel gemaakt. In het weekend van 2 december beginnen trainingen en oefenwedstrijden (wederom in de Zien en de Lelie).

De zaalhockeycompetitie start in het weekend van 9 december en duurt t/m het weekend van 18 februari. De competitie voor de E-jeugd start vanaf 7 januari. De poule indelingen zijn bekend gemaakt door de KNHB en volgen op de site zodra de wedstrijdindeling (en zaalindeling) gereed is. Naar verwachting wordt het schema pas bekend net voordat de wedstrijden in december starten (i.v.m. tekort aan mensen bij het district dat de indelingen maakt). De A en B-categorie speelt op zaterdag en de D en E-categorie op zondag. De C-categorie wordt over beide dagen verspreid. De senioren spelen op zondag. Ieder team speelt ongeveer 6 weekenden en per keer worden er 2 wedstrijden gespeeld. Zondag 24 december is een officiële competitiedag die alleen zal worden gebruikt indien dat nodig is. In dat geval worden de wedstrijden zodanig gepland dat zij uiterlijk om 14.30 uur zullen zijn afgelopen.

Mocht je meer willen weten over zaalhockey, kijk dan ook eens onder het kopje informatie op deze site, waar algemene informatie te vinden is over zaalhockey bij MHCU. Vergeet niet dat wij een scheidsrechter moeten leveren voor iedere zaalwedstrijd; het team dient dit zelf te regelen. De regels voor het zaalhockey zijn onveranderd ten opzichte van vorig seizoen. Mocht je behoefte hebben aan opfrissing van je spelregelkennis in de zaal, dan worden eind november/begin december bij diverse clubs in de regio informatieavonden gehouden, houd de site dus in de gaten.
28-10-2017
Contributies en machtigingen

Inmiddels heeft het grote deel van de leden hun contributie voor 2016-2017 betaald en zijn al veel incassoformulieren terug ontvangen.

Maar helaas heeft nog niet iedereen betaald of zijn incasso machtiging terug gestuurd.

Ik zou daarom iedereen die dat nog niet heeft gedaan dringend willen verzoeken dit alsnog, doch uiterlijk 15 november 2017 te doen. De contributie kun je overmaken op bankrekening NL66 RABO 0363 4063 60. Het verschuldigde bedrag staat op de eerder verstuurde factuur. Mocht je deze niet meer kunnen vinden of heb je een andere vraag over de contributie of de machtiging dan hoor ik dat graag.

Ronald van Dijck

Penningmeester MHCU
[email protected]


Bijlage: Machtiging incasso definitief.pdf